ویرایش اول کتابچه خلاصه مقالات همایش در قسمت فایل ها در منوی اطلاع رسانی و در ادامه ي مطلب همين خبر بارگزاری شده است. ویرایش نهایی کتابچه در اسرع وقت بعد از اصلاحات مورد نظر نویسندگان در سایت همایش و سایت مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی مشهد بارگزاری خواهد شد.
براي دانلود ويرايش اول کتابچه اينجا کليک کنيد.

پیام دبیر علمي کنگره

با استعانت از پروردگار متعال، افتخار دارم که برگزاری همايش مراقبت مبتني بر شواهد در پرستاري و مامايي  در تاریخ 26 و 27 تير ماه 1398 توسط مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی و مجله مراقبت مبتنی بر شواهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد  را اعلام نمایم...

اطلاع رسانی > اخبار >

آرمان و هدف اصلی

آرمان و هدف اصلی مرکز همایش نگار خدمات رسانی و یاری رساندن به جامعه علمی کشور در برگزاری هر چه شایسته تر همایش ها علمی و پژوهشی می باشد . در این راستا مرکز می کوشد با گسترده کردن دامنه خدمات خود دغدغه مسئولین برگزاری را کاهش داده و سعی نماید با تسهیل امور ، انرژی و توان این عزیزان را در مواردی مفیدتر هدایت نماید .

بازگشت1395/03/27
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !