ویرایش اول کتابچه خلاصه مقالات همایش در قسمت فایل ها در منوی اطلاع رسانی و در ادامه ي مطلب همين خبر بارگزاری شده است. ویرایش نهایی کتابچه در اسرع وقت بعد از اصلاحات مورد نظر نویسندگان در سایت همایش و سایت مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی مشهد بارگزاری خواهد شد.
براي دانلود ويرايش اول کتابچه اينجا کليک کنيد.

پیام دبیر علمي کنگره

با استعانت از پروردگار متعال، افتخار دارم که برگزاری همايش مراقبت مبتني بر شواهد در پرستاري و مامايي  در تاریخ 26 و 27 تير ماه 1398 توسط مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی و مجله مراقبت مبتنی بر شواهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد  را اعلام نمایم...

اطلاع رسانی > اخبار >

هزینه های اسکان در هتل مجتمع سپید و مهمانسرای قائم

با همت کمیته اجرایی همایش، امکان اسکان شرکت کنندگان با تخفیف های ویژه همایش مراقبت مبتنی بر شواهد در هتل های مجتمع سپید و مهمانسرای قائم دانشگاه فراهم شده است. برای اطلاع از این هزینه ها و دریافت شماره های تماس به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

هزینه های اسکان در مهمانسرای قائم
هزینه های اسکان در مجتمع سپید

بازگشت1398/03/23
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !