ویرایش اول کتابچه خلاصه مقالات همایش در قسمت فایل ها در منوی اطلاع رسانی و در ادامه ي مطلب همين خبر بارگزاری شده است. ویرایش نهایی کتابچه در اسرع وقت بعد از اصلاحات مورد نظر نویسندگان در سایت همایش و سایت مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی مشهد بارگزاری خواهد شد.
براي دانلود ويرايش اول کتابچه اينجا کليک کنيد.

پیام دبیر علمي کنگره

با استعانت از پروردگار متعال، افتخار دارم که برگزاری همايش مراقبت مبتني بر شواهد در پرستاري و مامايي  در تاریخ 26 و 27 تير ماه 1398 توسط مرکز تحقیقات مراقبت های پرستاری و مامایی و مجله مراقبت مبتنی بر شواهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد  را اعلام نمایم...

اطلاع رسانی > اخبار >

مشخصات و برنامه کارگاه هاي همايش

مشخصات و برنامه کارگاه هاي همايش مراقبت مبتني بر شواهد در پرستاري و مامايي به شرح زير اعلام مي گردد. همکاران محترم علاقه مند براي ثبت نام به سايت آموزش مداوم مراجعه و نمايند.

شناسه آموزش مداوم

عنوان

محل برگزاری کارگاه

کاربرد شواهد در عملکرد بالینی

دانشکده پرستاری و مامایی مشهد ساختمان آموزش، کلاس 5، برنامه ي کارگاه

مدیریت درد در نوزادان و کودکان

دانشکده پرستاری و مامایی مشهد ساختمان آموزش، کلاس 13

غربالگری در مامایی

دانشکده پرستاری و مامایی مشهد ساختمان آموزش، کلاس 18

مراقبت در اورژانس های مامایی

دانشکده پرستاری و مامایی مشهد ساختمان  تحصیلات تکمیلی، کلاس 15و اتاق مهارت های بالینی

بازگشت1398/04/19
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !